Welkom bij de meest exclusieve ervaring op onze jaarlijkse Comedy Night: de VIP-formules. Bij ons draait het niet alleen om lachen, maar ook om het creëren van onvergetelijke momenten in een unieke setting. Stel je voor: een avond vol hilariteit, omringd door de nieuwste automodellen van Mercedes in de showroom van Ghistelinck in Waregem, waar deze showroom is omgetoverd tot een betoverende locatie voor de lach van de avond.

Onze SUPER VIP-formule biedt een ongeëvenaarde all-in food & drinks ervaring, anderhalf uur voor de voorstelling, in de intieme ambiance van "Le Bistro de Paul". Hier geniet je van culinaire amuses terwijl je ontspant en jezelf klaarmaakt voor de komende lachexplosie. Vervolgens wacht een gereserveerde tafel op naam voor jouw gezelschap, compleet met een verleidelijk zoet-bordje. En dat is nog niet alles – jouw bedrijfslogo schittert prominent om de exclusiviteit van jouw aanwezigheid te benadrukken. We stellen slechts 150 plaatsen open voor deze onvergetelijke ervaring, dus wees er snel bij!

Daarnaast bieden we onze VIP-formule aan, waarbij een gereserveerde tafel voor 4 personen, inclusief 2 drankkaartjes, een zoet-bordje en een flesje Cava, op je wacht. Ook hier wordt jouw bedrijfslogo in de schijnwerpers gezet, waardoor jouw avond een extra tintje krijgt.

Treed binnen in een wereld waar lachen en luxe samenkomen. Maak van jouw Comedy Night een ervaring om te koesteren, met de VIP-formules. Bereid je voor op een avond vol humor, hartelijkheid en een vleugje exclusiviteit, allemaal te midden van de schittering van show Ghistelinck in Waregem. Reserveer vandaag nog, want deze VIP-plekken zijn beperkt en gaan als warme broodjes over de toonbank. 

Laat de lach beginnen, en wij zorgen voor de rest.

VIP-formule

Ervaar een exclusieve en gezellige avond met onze VIP-formule, waarbij een gereserveerde tafel voor 4 personen garant staat voor een onvergetelijke comedy-ervaring. Drink wat je zelf wil met twee drankkaarten, een heerlijk zoet-bordje en een feestelijke fles cava om de avond sprankelend te beginnen. Neem plaats aan jouw speciaal gereserveerde tafel en laat je onderdompelen in de wereld van lachen en genieten.

Naar ticketshop

 Super VIP-formule

Een all-in food & drinks formule, anderhalf uur voor de voorstelling, in de gezellige "Le Bistro de Paul", gevolgd door een gereserveerde tafel op naam voor jullie gezelschap met zoet-bordje. Uiteraard wordt jullie bedrijfslogo alom in de kijker gezet. 

We stellen hier 150 plaatsen voor open, first come - first serve!

Naar ticketshop

Neem plaats aan jouw gereserveerde tafel en laat je verwennen terwijl je geniet van de fantastische comedyshow.

Met beperkte beschikbaarheid is dit de perfecte formule voor bedrijven en groepen die een unieke en gezellige avond willen beleven. 

Reserveer jouw VIP-tafel nu en maak je klaar voor een avond vol lachen en genieten in de prachtige setting van showroom Ghistelinck in Waregem.

Reserveer je plaatsen door contact met ons op te nemen of via onze ticketshop

Factuur mogelijk.