Comedy Extravaganza 2024: Lachen, vrienden en bedrijfsevents in Waregem!  


Comedy liefhebbers, in 2024 zetten we ons humoristische avontuur voort en markeren we een mijlpaal, want voor het eerst in 15 edities betreedt een getalenteerde vrouw ons podium! Veerle Malschaert brengt samen met Joost Van Hyfte, Jasper Posson en David Galle een avond vol hilariteit.

We verwelkomen jullie graag opnieuw in de prachtige showroom van Groep Ghistelinck te Waregem. Ontdek de bekende VIP-tafels die momenteel beschikbaar zijn, met of zonder een eet-formule. Of je nu met vrienden komt of het tot een bedrijfsevent wilt maken, alles is mogelijk!

Bij de aankoop van je ticket ondersteun je ook het Essevee G-voetbalteam. Tijdens de pauze hebben we een speciaal moment gepland om de overhandiging van de cheque aan het team te vieren.

Of je nu de voorkeur geeft aan losse stoelen of liever aan een tafel zit, al dan niet met een smakelijk hapje erbij, wij hebben de perfecte plek voor jou om te genieten van een avond vol lachen en gezelligheid. Reserveer snel en maak je klaar voor een onvergetelijke avond op ons humor-parcours!

 

VIP formules

Ticketshop

 About last year...